Ники Михайлов: Измъчихме сините фенове и хората, които гледаха мача по телевизията


FUTBOL-TV

Ники Михайлов: Измъчихме сините фенове и хората, които гледаха мача по телевизията

"Измъчихме сините фенове. И не само тях - а всички, които гледаха мача. Аз винаги гледам реално на нещата. След червения картон не успяхме да намерим ритъм. Начинът по който играхме не задоволява. Грешката е във футболистите. Ние сме си виновни - не треньори, не фенове, не ръководство, а ние - футболистите", заяви вратарят на Левски Николай Михайлов след равенството с Ботев Пловдив на "Герена".

"Ботев не ни изненадаха. Те даже играха под тяхното си ниво. Най-добрият им футболист не игра. Имаше контузия. Не намерихме най-добрият ритъм. Няма извинение, заради паузата на националите. Жалко е за нашите фенове, които ни подкрепят винаги. Жалко и за вас, които предавате мача - слаб двубой се получи. Разочарованието е голямо", добави още стражът на Левски.

"Аз казах още преди време - доста неща могат да се оправят в клуба. Има още девет мача - девет финала. Имаме директни двубои с ЦСКА и Лудогорец. Мен обаче ме притеснява играта ни. Търпението на хората се изчерпва. Как да обясня на човека след мача - "Какво става?", "Какво се случва?". Ние се опитваме, работим за това нещо, но съм разочарован. Просто един слаб мач. Те имаха един удар между десет човека и вкараха гол, а ние и това нямаме. Трябва да гледаме реално на нещата. Боли, имаше и деца на стадиона, а на мен ми е много дискомфортно. Колективът се подобри. Аз не помня Левски да е имал лек мач. Дори с Верея. Вкараха ни три гола за един мач. Но всеки един знаек какво значи Левски, какво значи емблемата, но някаъде в превода се губи нещо", добави Ники Михайлов.

  Сподели
596