Дерменджиев: За мен темата с треньорската смяна е вече приключила


FUTBOL-TV

Дерменджиев: За мен темата с треньорската смяна е вече приключила

"Започнахме мача не много уверени. Имаше доста накъсване на играта, но ние владеехме повече топката. Така се случи, че поведохме в резултата. След това отборът заигра по-добре. В началото на второто полувреме направихме една колективна грешка и така се стигна до изравняване. След червения картон имахме много по-голямо преимущество. Аз лично се опитах да променим резултата с по-голям брой нападатели. Не успяхме в завършващата фаза", заяви треньорът на Левски Георги Дерменджиев след равенството срещу Ботев Пловдив.

'Ударите, които се нанесоха нашите играчи не застрашиха вратата на Ботев. Това е така. Не, че отборът е бил изплашен. Направихме няколко грешки в пасовете. За един треньор е важен резултата. Когато се бие - можем да изпитваме удовлетворение. Сега резултатът е равен и аз не съм доволен", каза още наставникът на "сините".

"В мен притеснение няма. Не искам повече да коментирам темата със смяната. За мен тя вече е приключила. С тези играчи разполага Левски в момента. Когато имаш възможността да намалиш дистанцията от лидерите, а не го правиш - е болезнено. Факт! Мариани? Трябва да го питате него за реакцията му при смяната. Каквото и да е... Той казва, че е недоволен от резултата. Нервиран е от това, че отборът му не може да вземе победата. Аз му казах, че подобно поведение не може да се случва. Ние сме клуб, който постъпва по друг начин. Един играч трябва да умее да печели и да губи. Няма нужда от показност. Левски ще играе мач за мач и за победа, а дали ще я постигне - това вече е друга тема", добави Дерменджиев.

  Сподели
541