Любо Пенев: Срещу Лудогорец ми трябват гладиатори


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Срещу Лудогорец ми трябват гладиатори

"Важното беше, че реагирахме навреме. През първото полувреме не играхме добре. Черно море можеше да поведе. Добре, че не се случи. След почивката вече имахме положения, греда ударихме. Това са шампионатни мачове със сериозни отбори - който вкараше, той щеше да победи. Съдиите? В някои ситуации показа незаслужени картони, в други пък ги запази. В един момент подкрепи единия отбор, а после подкрепи малко другия. Не мисля, че днес съдиите повлияха върху крайния резултат", заяви треньорът на ЦСКА Любослав Пенев на пресконференция след мача с Черно море, предаде репортер на FTV.

"Знаехме как е завършил Лудогорец, но ние си гледаме нашата работа. Да, следим противника, но не трябва да се влияем от това. Важното е обаче да си свършим нашата работа", добави Пенев.

"Смените? Където виждам, че можем да подобрим - правим смени. Вече сме в плейофи. Това са най-важните мачове. Почваме подготовка за тези два мача с Лудогорец. Който прецени, че не иска да играе - ще говорим с него. На мен ми трябват гладиатори. Не съм доволен от първото полувреме. Не може така да проспиваме 45 минути! Добре са всички, няма контузени. Добра работа на лекарския ни екип. Аз съм доволен - вървим във възходяща линия", завърши наставникът на "червените".

  Сподели
399