Енрике: Ще работим здраво за мачовете в Разград


FUTBOL-TV

Енрике: Ще работим здраво за мачовете в Разград

Офанзивният полузащитник на ЦСКА Рафаел Енрике изрази радостта си след успеха на неговия тим над Черно море с 1:0. Халфът на "червените" потвърди, че отборът работи в правилната насока и с ясна цел, като именно тези аспекти са спомогнали за тима на Любослав Пенев да надделеят в дуела с "моряците".

"Много съм щастлив, че взехме победата. Целият отбор се раздаде докрай и бяхме наясно, че ще победим. Когато всички работим с ясна цел и себераздаване, става така, че побеждаваме", стартира футболистът на ЦСКА. 
"Моето виждане е, че и двата отбора имахме добри футболисти. Мачът бе оспорван. Липсваше малко концентрация при нас на моменти, но в крайна сметка взехме успеха", добави още той в ефира на "Диема".

"При ситуацията със сблъсъка ми – усетих, че някой ме бутна отзад и си ударих главата във футболист на Черно море. Всичко е наред и няма проблеми. Ще работим много здраво за мачовете с Лудогорец и ще покажем най-доброто. Дано излезем победители в тази битка", завърши играчът на мача – Рафаел Енрике.

  Сподели
398