Стойчо Стоев: Има и такива мачове


FUTBOL-TV

Стойчо Стоев: Има и такива мачове

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев акцентира върху пропуснатите положения, оказали влияние върху нулевото реми с Берое на старта на плейофната фаза. Според него обаче оттук насетне за разградчани няма да има лесни двубои.

"Какво не се е получило? Обикновено, когато не победиш и не си вкарал нужните голове, а и в даден момент не си стоял добре на терена. Първото полувреме играхме по-бавно с топката, Берое успяваше да се прегрупира и да ни затрудни. Нормално е един отбор, който затваря средния блок, тогава да те затрудни и да търси с бързите си състезатели празните пространства. Второто беше по-различно, проблемът бе, че създадохме доста ситуации, а пропуснахме", анализира Стоев в ефира на Диема.

"Обикновено като пропуснеш толкова, става трудно. И футболистите се обременяват, има и такива мачове. Важно е, че второто полувреме бяха по-различни, по-агресивни и повече ми харесаха."

"Не знам дали има треньор, който не работи с цел да отстранява слабостите на отбора си. Аз казах преди 2 седмици, че всеки мач в тези плейофи няма да е лесно, на нито един отбор. Всички отбори са с не лоши качества и искат да се играе футбол. Берое се опитаха да играят футбол и го играха. Така ще бъде с всички противници. И другите ще играят с тях. Има още доста мачове, дано направим така, че да вкарваме положенията с по-голяма лекота."

  Сподели
458