Лудогорец загуби точки срещу Берое (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец загуби точки срещу Берое (видео)

Лудогорец и Берое завършиха наравно - 0:0 в Разград в първа среща и за двата тима от плейофната фаза в Първа лига. Двата тима изиграха равностоен двубой и имаха своите положения за гол. Двамата вратари обаче показаха своята класа и предотвратиха попадение.

Първата отлична възможност бе за Берое. В 12-та минута Бриджидо центрира в пеналта, където Форстър се размина и топката попадна в Камбуров. Нападателят стреля от непосредствена близост, но Ренан прояви рефлекс и спаси. В 20-та минута домакините организираха бърза атака, при която Лукоки изведе Марселиньо, той напредна, навлезе в пеналта и стреля, но покрай вратата.

Последваха няколко решаващия намеси на Перниш. В 49-та минута Цветков напредна и шутира от дистанция, но топката рикошира и излезе в корнер. След изпълнението топката попадна отново в Цветков, който стреля от воле, но Ренан се намеси страхотни и изби. Четири минути след това Вандерсон пое топката пред наказателното поле и намери Марселиньо, който изведе Кашеру на стрелкова позиция. Перниш спаси удара на румънеца, а след добавката Бандаловски изби .

В 57-та минута след бърза атака за домакините Лукоки се пребори и изведе Марселиньо сам срещу Перниш. Стражът обаче парира удара на бразилеца. Две минути след това Лукоки пробяга почти целия терен и се озова на стрелкова позиция, но ударът му мина на сантиметри от гредата. Десет минути преди края Анисе засече с глава от непосредствена близост, но Перниш прояви страхотен рефлекс и спаси.

Равенството не задоволява Лудогорец, като разградчани рискуват ЦСКА да им скъси дистанцията, стига по-късно да постигнат победа срещу Черно море.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
454