Ради Кирилов: Изненада ме атмосферата на стадиона в Прищина – бе препълнен с фенове


FUTBOL-TV

Ради Кирилов: Изненада ме атмосферата на стадиона в Прищина – бе препълнен с фенове

На специална церемония в Пресклуб "България“ крилото на Славия Радослав Кирилов бе награден  за Футболист на месец февруари  в анкетата на Пресклуба.  Кирилов  получи 9 гласа от участвалите в анкетата 20 спортни медии и редакции. Мартин Минчев /Черно море/ е с 8 гласа, а неговият съотборник Виктор Генев има 3 гласа.  Кирилов благодари на всички, които са гласували за него и сподели:

“Имаме добра преднина пред останалите отбори в нашата група във втората осмица на шампионата в Първа лига, надявам се, че този факт няма да ни накара да подценяваме съперниците си, а ще играем максимално концентрирани. Хубаво е, че ще играем на нашия стадион в Овча купел – на предишния мач с Етър се събраха много хора, очаквам и в неделя срещу Септември да дойдат повече наши привърженици да ни подкрепят.Мисля, че наши основни съперници за 7-то място ще бъдат Етър и Локомотив Пловдив“.

Радослав Кирилов подчерта, че новината за смяната на националния селекционер Петър Хубчев не е повлияла на играта на футболистите в мача срещу Косово.

"Тази новина не ни повлия, но не може да се пускат такива новини в деня на мача. Изненада ме атмосферата на стадиона в Прищина – бе препълнен с ентусиазирани зрители, а много от футболистите на Косово се израснали в класни  отбори и играят много добре. Според мен те ще бъдат основните ни съперници за второто място в нашата група. Мисля, че националният ни отбор има голям потенциал. След двата мача имаме две точки – в следващите двубои ще играем  много мотивирани и съм убеден, че ще имаме по-добри резултати“, заключи Кирилов.

  Сподели
466