Дерменджиев: След слуховете има определено разклащане


FUTBOL-TV

Дерменджиев: След слуховете има определено разклащане

"При всички случаи не е добре, когато се пишат и четат такива неща. Аз съм професионалист. Разговарял съм с ръководството. Когато съм дошъл тук, съм приел самата идея как ще се развива Левски. Клубът в момента е силен. Отборът също е силен“, коментира треньорът на Левски Георги Дерменджиев по повод слуховете за неговата смяна.

"След това, което се опитаха да направят има определено разклащане. Все пак си мисля, че играчите са спокойни и в неделя ще излязат, за да изиграят добър мач. Тези момчета се интересуват и искат отборът да върви в посоката, в която е тръгнал. Футболистите работиха достатъчно по време на паузата в шампионата и ще бъдат свежи. Умишлено исках учебните игри да бъдат с юношеските формации. Доволен съм от тренировките и по моя преценка отборът се освежи. Ботев Пловдив е един отбор, който се опитва да играе футбол. Аз мисля, че ще стане един добър мач. Има една тенденция в българския футбол, че до 15,16, 17 години се вижда развитие при юношите, а след това спад. Резултатът в двустранната игра с отбора до 17 години бе 4:1, а до 19 – 10:0. Пропуснахме много голове, които можехме да вкараме. Има момчета, които загатват, че имат качества. Аз като треньор мисля да им се обърне внимание. Има момчета, които на този етап имат качества“, допълни наставникът на "сините“.

"Става въпрос генерално за посоката на Левски. Не може да направим за два-три месеца нещо генерално. Отборът трябва да има точки, да се обновява, да придобие визия и да има стил. Това трябва да стане постепенно и да работим в колектив. Всеки трябва да казва къде мисли, че е правилно и къде мисли, че има грешки. Има ръководство, изпълнителен директор и заедно трябва да вървим в тази посока“, продължи треньорът на Левски.

"Аз съм професионалист и във футбола всичко може да се случи. Аз изпълнявам моите задължения на 100%. Още, когато дойдох казах, че искам да работя. Искаме да направим така, че този отбор да бъде конкурентноспособен. Предстои много работа и път да се извърви. Не може всичко да се случи за три месеца. Трябва да има баланс. Имам достатъчно опит и знам, че на един играч трябва да му се даде време. Играем мач за мач и искаме да извлечем оптималното от всяка среща“, каза още Георги Дерменджиев.  

  Сподели
392