Любо Пенев: Очаквам точно три варианта от утрешния съдия


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Очаквам точно три варианта от утрешния съдия

"Групата не ни е много широка. До последно ще видим какви опции имам. Този формат с плейофи вече се практикува. Има ли значение моето мнение? Може да се коментира, да се намери по-формален, по-справедлив вариант, но към момента това не е спешно. Няма лесни мачове. Всички отбори, които играят срещу нас не бива да се подценяват. Това съм го казал и на момчетата - по-добре да надценят даден съперник, отколкото да го подценят. Имаме мачове за доста кратко време. Два от тях са срещу един съперник. Това е!", заяви треньорът на ЦСКА Любослав Пенев на днешната пресконференция преди утрешния двубой срещу Черно море.

"Силите ще ги разпределим спрямо конкретната форма на даден играч. За всеки мач ще е различно. Това ще са решения, които ще бъдат взети преди двубоя. Не мога да споделям повече. Имаме тренировка следобед и утре ще има една. За сега всички са живи и здрави. Има нормално болежки, но все пак е спорт. Познавам съперника и начина по който играят. Мачът сега ще е по-различен от първия, който бе под мое ръководство. Интересува ни е само победата. Искам от футболистите максимално раздаване от първа до последна минута", каза още Пенев.

"Темата, свързана със съдията за мача утре, ме кара да се концентирам върху три варианта. Първи - да иска да е главен герой, както бе срещу Черно море в първия мач. Втори вариант - да ни покаже много картони. Това да ни пречи за следващите мачове. Трети вариант, който е малко вероятен - да му се обърне внимание, че до този момент не се е представил на необходимото ниво и сега да покаже други качества, като безпристрастност например", добави наставникът на "червените".

"Разместване в класирането? Всеки отбор ще иска да спечели точки и да играе добре. Нашата цел е да станем първи и да спечелим Купата. Ще видим. Започват мачовете, ще бъде интересно, предполагам. По време на редовния шампионат до последно имаше разместване в таблицата. Ще видим", каза Любо Пенев, който завърши с информация за трансферите в клуба: 

"Когато има трансферни периоди се говорят много неща из медиите. Да, не е тайна, че наблюдаваме различни футболисти, както от чужбина, така и в българското първенство. Когато има нещо конкретно - тогава ще го разберете".

  Сподели
350