Феновете на Ботев Пловдив: Нашата армия трябва да превземе синята крепост


FUTBOL-TV

Феновете на Ботев Пловдив: Нашата армия трябва да превземе синята крепост

Феновете на Ботев Пловдив публикуваха надъхващо съобщение, имащо за цел да обедини "жълто-черната" общественост преди гостуването на "канарчетата" на Левски в неделя.

"Скъпи ботевисти, приятели,
предстоят няколко много трудни мача за нашия любим клуб. Искаме да Ви припомним, че в неделя (31.03) от 20:30ч. гостуваме в София срещу отбора на Левски. Инвазията е задължителна! Това не е просто поредната футболна среща, това е едно от големите дербита на родния ни футбол, това е битка на Пловдив срещу София. Битка, в която нашата жълто-черна армия трябва да превземе синята крепост. Затова всички в София, за да защитим честта на Ботев и тази на Пловдив!

Не след дълго ни предстои още едно предизвикателство- двубой срещу Черно морев четвъртък (04.04) от 18:30ч. за Купата на България. Изключително важен мач, в който ние трябва да сме 12-ят играч на Ботев Пловдив! Защото клубът го заслужава, футболистите и треньорите го заслужават! Нека красотата пребъде, вярата да бъде още по-силна, а борбата да продължи до последен дъх! За Ботев всичко, от Ботев нищо!", написаха бултрасите. 

  Сподели
422