Феновете на ЦСКА се включват в кампанията - Капачки за бъдеще


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА се включват в кампанията - Капачки за бъдеще

Феновете на ЦСКА ще се включат в страхотната благотворителна кампания "Капачки за бъдеще". Събитието ще се състои на 13 април. Ето какво обявиха от северната трибуна:

Приятели,

Фен клуб "Сектор Г" съвместно с Армейците от сектор “В" реши да се включи в кампанията "Капачки за бъдеще". Целта на благородната инициатива е да бъдат събирани достатъчно пари, с които да се закупуват кувьози за болници в по-малки градове.

Ужасяващата статистика сочи, че всяко трето дете в България, което е било в кувьоз, получава увреждане на очите, защото наличната техника е на над 20 години. Вярваме, че като част от българското общество, и ние можем да допринесем за това нашите деца да получават равен шанс за развитие и нормален живот.

Започваме още в събота на мача с "Черно море". Вместо да изхвърляте капачките от шишетата си с напитки на влизане в стадиона, вече ще намирате и нашите специално обозначени кутии, свързани с инициативата, в които ще ги събираме. Нека заедно да покажем още веднъж съзидателната сила на армейската общност!

Заедно можем всичко!

Ето и линк с информация за събитието ТУК:

 

  Сподели
412