Емил Костадинов: Десподов е играл 2 мача за отбора, няма да липсва


FUTBOL-TV

Емил Костадинов: Десподов е играл 2 мача за отбора, няма да липсва

"Да не ни вкарат гол е най-важното. И да подобрим някои аспекти на играта. Гледах един мач на Косово и мога да кажа, че са отбор с качества - ще ни бъде доста тежко. Мисля, че трябва да владеем повече топката, да държим инициативата по време на целия мач и момчетата да надхвърлят възможностите си. Неприятна контузия на Чочев, но във футбола е така. Не мисля, че това ще се отрази негативно върху футболистите. Важно е отборът да играе като един и най-важното е да победим", заяви членът на Изпълкома на БФС Емил Костадинов пред медиите днес.

"Не мисля, че съм доволен от първия мач. В квалификациите, за да имаш шанс да си на едно от първите две места - трябва във всички домакинства да побеждаваш. Това е задължително, а освен това трябва да взимаш и повече двубои като гости. Ако сега не вземем три точки, шансовете наистина ще са по-малко. Така е във футбола. Ако искаш да се класираш - трябва да побеждаваш. Мисля, че футболистите нямат напрежение. Никой не ги е опрял до стената и не им е казал, че трябва да се класираме на всяка цена", добави още легендата на родния футбол.

"Десподов е играл 2-3 мача за националния отбор. Не мисля, че ще е толкова голяма загубата му. Чочев е по-опитен играч и да, той ще липсва. В крайна сметка има други момчета, които са повикани и заслужават да играят", завърши Костадинов.

  Сподели
392