ЦСКА изненадващо освободи треньор


FUTBOL-TV

ЦСКА изненадващо освободи треньор

Изключителна изненадваща рокада направи ЦСКА в хода на паузата за национални отбори. Столичният тим преустанови договорните си отношения с кондиционния треньор Томас Нойберт, а на негово място застава Кирил Динчев. Българският наставник придоби опит от германския си колега в периода, докато двамата работиха заедно на "Българска армия" и Панчарево, а сайтът на ЦСКА твърди, че това е спомогнало на Динчев да "поеме вече щафетата" от опитния специалист.

По този начин бившият футболист на ЦСКА ще отговаря за физическата подготовка на първия отбор, като до този момент той бе помощник на германския треньор.

 
Нойберт бе силно желан от ръководството на Стяуа Букурещ, като лично президентът Джиджи Бекали настояваше Нойберт да работи при "стелистите", но тогава той предпочете да остане в ЦСКА. През миналото лято пък Нойберт бе желан от арабския Ал-Уахда, като румънските медии потвърдиха тази вест, а лично треньорът Лауренцио Регенкампф пожела треньорът в щаба си. Двамата работиха заедно именно на "Генча" преди да се разделят пътищата им.

Сайтът на ЦСКА изрази благодарностите си към Томас Нойберт и пожела успех на треньора в бъдеще.

  Сподели
410