Черногорец от Етър: Българите ще са доволни да не загубят мача


FUTBOL-TV

Черногорец от Етър: Българите ще са доволни да не загубят мача

Нападателят на Етър Велко Батрович даде интервю пред черногорските сайтове, като това стана часове преди дуела на родината му Черна гора срещу България. Мачът е първи за двата отбора от група А за европейските квалификации. Стрелецът на "болярите" смята, че "храбрите соколи" разполагат с нужното качество да се разправят с родния национален отбор дори и без звездите си Стефан Савич и Стефан Йоветич. 

"Очаквам добър и здрав мач, като желанието ми е съотборниците ми да покажат солиден мач в София. Селекционерът на българите Петър Хубчев настоява за силна защита и отборът е изградил такава с него. Въпреки че ще играят пред собствените си фенове, те ще се придържат към тази схема. Проблемите при тях са с контузията на Кирил Десподов, който е аут. Той е най-добрият нападател на България", сподели 25-годишният Батрович пред "Вести".

"Очакванията и еуфорията в България са високи. Мисля, че те ще атакуват силно по крилата. И без Йоветич и Савич имаме обаче по-голямо качество. Ние ще отбележим гол на "Васил Левски", а те няма да могат да вкарат повече от един, въпреки че ще имат подкрепата на феновете си. Смятам, че българите ще са доволни да не загубят дебютната си среща", допълни играчът на Етър.

Той говори и за престоя си в старопрестолния град, както и за работата си с легендата Красимир Балъков. "Играя в чудесен отбор, с прекрасни фенове. Треньорът Красимир Балъков се отнася по перфектен начин с нас. Имам договорка, че ако пристигне оферта от по-голям тим, ще бъда пуснат да преговарям. Сега искаме да запазим мястото си в таблицата и да се борим за европейските турнири, тъй като първенството в България позволява и на по-слабите отбори да атакуват зона ЛЕ. Най-големият ни опонент тази година е Ботев Враца, където от февруари играе и Милан Вушурович", допълни още Велко Батрович.

  Сподели
356