Даниел Младенов: Оставам в Етър, дори да имам по-добра оферта


FUTBOL-TV

Даниел Младенов: Оставам в Етър, дори да имам по-добра оферта

Даниел Младенов спечели приза за Играч №1 на 26-ия кръг в Първа лига. Той реализира победното попадение за успеха на "виолетовите" срещу Славия.

"Много съм щастлив, че печеля тази награда. Благодаря на треньорите, за втори път я печеля, с отбора на Етър направихме добър сезон и се надявам така да продължим", заяви той.

"Важно е да си там, където се чувстваш добре, където разчитат на теб и когато имаш качества и да ги покажеш. Аз лично се чувствам добре. В 4 мача съм вкарал 4 гола, намирам се добра форма, надявам се да се опазя здрав, искам да продължавам така“, каза още нападателят.

"Оферти? Етър за мен е на първо място. Аз съм си футболист на този отбор, тук се развивам добре. Дори да получи по-сериозни оферти. Ще изслушам първо Етър. Дори офертата им да е по-ниска, ако ми харесват условията - ще остана", завърши той.

Етър не успя да се класира за първата шестица, завършвайки на 7-ото място с актив от 40 точки и ще стартира в мачовете от плейофите в група А заедно с тимовете на Ботев Враца, Витоша Бистрица и Верея.

  Сподели
427