Крушарски: Локо Пловдив е най-интриганският отбор


FUTBOL-TV

Крушарски: Локо Пловдив е най-интриганският отбор

“По-хубаво нещо от това няма. Да знаете, това не се бе случвало отдавна - три поредни победи и то с добър резултат. Това показва, че Локомотив е жив и винаги е бил на мястото, където трябва да бъде. И в трите мача показахме игра, което е моята цел. Могат да паднат, но да играят и да се борят мъжки", заяви собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски.

"Евротурнирите са ни цел. Ако нямаме цел, по-добре човек да си седи, да си почива и да не върши нищо. Виждате, че момчетата се мотивираха и започнаха да играят. На тях им трябва много малко. Успях да намеря ваксата и резултатите не закъсняха. В спортната част не се бъркам. Ние сме най-младият отбор. Средната ни възраст е 23-24 години. Акрапович? Той е треньор и ще остане треньор. Никога не съм казвал, че ще напусне или ще го уволним. Тези неща се пропагандират от хора, които пречат. Никой не играе против треньора. Имаше колебливи изяви от негова страна, но след разговора в София си взе поука и нещата се промениха", каза Крушарски, след което коментира пререканията си с част от феновете по следния начин:

“Има фенове и фенове. Фенове, които са градивни, могат да говорят с мен. Фенове, които са деградивни и чакат едва ли не сега, като се почне концесията, да потекат едни пари, които трябва да лапат. Няма да стане. Ако извадя пари, ще се строи, ако ли не - ще остане това, което е сега. Явно тези момчета разчитат на това, което е било преди време. Тогава са взимали дребни стотинки за дребни игри. Локомотив Пловдив е най-интриганският отбор, който съм виждал. Аз в живота си толкова интриги не съм видял. Сега тамън се успокоиха нещата и започнаха “Крушарски, времето ти изтече". Окей, тръгвам си. И след мен кой ще извади парите?! Някой от тях. Да вземат да се замислят, да си разчовъркат кратунките, да дойдат да си плащат билети, да се радват и да подкрепят отбора. А не Крушарски вън, Чаво вън, всички вън. А в момента, в който вдигнеш цените на билетите и започва реване. Защото те имат най-евтините билети в “А" група. Защо се създават тези интриги? Всичко е въпрос за пари. Мислят си, че когато се вземе концесията, държавата ще изсипе камиони с пари и тези пари някой трябва да ги открадне. Цялата работа е в това. Ако не сте го разбрали, го пуснете и го кажете: пари за концесии на спортни бази излизат единствено от моя джоб. Друг няма", каза още клубният бос. 

  Сподели
362