Божинов: Амбициите ще ги оставя за себе си, медиите може да го извадите от контекста


FUTBOL-TV

Божинов: Амбициите ще ги оставя за себе си, медиите може да го извадите от контекста

"Странен мач. Беше срещу съперник, за когото знаехме, че ще излезе и ще играе затворено. За нас беше много важно да вкараме повече голове. Вижте, срещу такъв противник се играе трудно. За наше добро си тръгнахме с три точки. Винаги съм казвал, че когато вземеш точки от по-малките отбори, накрая на годината тези точки се дублират. Ще тренираме да си реализираме положенията и ще тренираме, за да не допускаме", заяви пред медиите Валери Божинов след успеха на Левски над Верея.

"Бате Жоро каза, че имаме изпълнител - Мариани. Но той каза, че мога и аз да бия дузпата. Вкарах. На принципа съм, че ако имаш усет и ти дадат позволение, биеш.  Върнах се по-бързо след травмата. Има лека болка, но исках да се върна и да помогна на отобра", каза още нападателят на Левски. 

"Амбициите ще ги оставя за себе си, защото ако го кажа пред вас, може да го извадите от контекста. На принципа съм, че ако ще се говори, да се говори в съблекалнята и на терена. Пред вас някои неща можем да ги заобикаляме. Това в кръга на шегата", заяви Божинов.

  Сподели
460