Любо Пенев: Предстои пауза, но в никакъв случай няма да почиваме


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Предстои пауза, но в никакъв случай няма да почиваме

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев обяви, че отборът му не е загубил концентрация и е бил спокоен по време на мача с Берое. "Червените" се наложиха с 2:0 в мача от 26-ия кръг на Първа лига, след който отборите в първенството се разделя на две.

"Доволен съм от победата и от играта, създадохме много положения, но не винаги може да се бие с много, имаме пропуски, но това ще го кажа на играчите. Добре, като цяло, много добре, Имаше някои пропуски, но това ще го оправим", сподели Любо Пенев в ефира на Диема. "Не ме притеснява това, че може да допуснем гол, притеснява ме начинът, по който може да го допуснем. Свързано с това, аз съм спокоен, защото имаме добри футболисти и създаваме положения."

"Отборът е спокоен, отборът трябва да бъде концентриран и спокоен, независимо от резултата в момента, дали водим, дали е равенство или губим в резултата. Предстои пауза, но това не означава, че излизаме в почивка. Продължаваме да работим. Има много мачове до края, за мен нищо не е решено все още", завърши наставникът на ЦСКА.

  Сподели
397