Любо Пенев: Целта ни е да стопим разликата с Лудогорец! Нищо не е решено


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Целта ни е да стопим разликата с Лудогорец! Нищо не е решено

"Настроението е отлично. Тренировките преминават в добър дух. Отлична атмосфера. Проблеми има и трябва да се решават. Това е! Проблеми има при всички отбори, поне така мисля. Наясно съм с групата на Берое - кои са им контузените и кои ще играят срещу нас", заяви наставникът на ЦСКА Любослав Пенев на днешната си пресконференция преди двубоя срещу Берое.

"Това, че нямаме чиста мрежа не означава, че не играем добре в защита. Побеждаваме убедително, с много голове и това е важно за мен. На тренировките обръщаме внимание върху всички елементи, доволен съм от всички момчета. Сега... Всички отбори побеждават и губят, идеята е да стопим разликата с първия, след това идват прейофите, идва и Купа, за мен нищо не е решено", добави той.

"Наблюдавам всички футболисти във всяка линия, никой не трябва да се отпуска, всеки един, който се появява на тренировка, може да не попадне в групата, кой колко ще играе това е друг въпрос. Очаквам утре добро време, добра атмосфера и повече фенове, ние имаме нужда от подкрепата им. Жеферсон не е възстановен и отпада за мача с Берое. Който се представя добре и изпълнява указанията ще играе, правя ротациите с оглед на детайлите, така ще бъде и в този мач. Всички играчи са професионалисти. Тренираме на Панчарево, имаме 9 национали, ще тренираме двуразово, ще вземем и футболисти от школата", добави още Пенев.

"Не ме притеснява този бадж, това ми е най-малкия проблем", отговори той на въпрос дали вече се води старши-треньор на отбора. 

"Не можем да участваме във всички мачове, ние си имаме програма, следваме я, гледах мача между двата отбора, познавам ги, ще бъде интересно, ще се срещнем с тях в плейофите, нито един отбор няма да бъде подценен", коментира Пенев.

"С всички работим много добре, говорим си, разбирам се прекрасно с всички хора от клуба, получавам много ценни съвети", добави той.

  Сподели
430