Бивш играч на Стяуа започна тренировки с Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Бивш играч на Стяуа започна тренировки с Локо Пловдив

Локомотив Пловдив започна вчера подготовката си за последния мач от редовния сезон на Първа лига. "Черно-белите“ гостуват на Витоша в Бистрица в неделя от 12:30ч., а след този кръг първенството ще се раздели на първа шестица и втора осмица.

Локомотив проведе днешната си тренировка на помощния терен на "Лаута", като играчите бяха във видимо добро настроение. В заниманието се включи и бившия футболист на клуба Христо Златински, който поддържа форма с отбора.

Бившият национал до скоро бе част от румънския гранд Стяуа Букурещ, но след само един мач бе нарочен лично от собственика на румънските "армейци" Джиджи Бекали. Шефът на Стяуа обявил, че повече не иска да го вижда в състава и Златински се появяваше в игра само още 2-3 пъти и то като резерва в края на мача. Роденият в Гоце Делчев играч обаче няма право да подпише с нито един отбор до края на сезона, тъй като през настоящата кампания е имал договори с два тима - Университатя Крайова и "стелистите".  Така Златински ще тренира за здраве до края на шампионата.

  Сподели
443