Съни Дяков: Не искам да обиждам Левски, но сме много по-добри


FUTBOL-TV

Съни Дяков: Не искам да обиждам Левски, но сме много по-добри

"Премина еуфорията след успеха срещу Левски. Хубав успех за нас. Във футбола обаче най-важен е следващия мач, така че сме настроени за следващата битка. Надиграхме отбора на Левски. И моето мнение е такова. Постигнахме го със себераздаване, голям хъс, разбира се, с чисто спортно-техническите качества, с които разполагат нашите футболисти, тъй като без да обиждам съперника, нивото на футболистите в Лудогорец и организацията в нашия клуб е много по-добра от тази на съперника“, заяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков в интервю пред клубната телевизия.

"Наистина не се получаваше най-доброто в първите мачове, но така постепенно след мача с Левски ще вдигаме още нивото и ще покажем, че това са нашите истински възможности, които показахме в мача с Левски, а не тези колебания от началото на пролетния дял“.

"Похвалите са за целия отбор. Не бива да отличаваме само двама играча. Всички се вложиха, а това е най-важно. Ние имаме  страхотни футболисти и когато те играят в името на отбора на всеки съперник му е много трудно. Серкан е младо и талантливо момче. Надявам се покрай по-опитните да расте и да бъде един ден е лидер на този отбор“

"Очаквам да спечелим срещу Септември. Това са очакванията за всеки мач, но няма да е лесно. Съепрникът не изживява добри дни, но съм сигурен, че ще подходим концентрирано и ще спечелим“.

"Може би Левски и ЦСКА София остават да се борят с нас за титлата. Тях трябва да преборим. Решаващият фактор в борбата за титлата ще са футболистите в съперничещите си тимове. Нашият тим затова има предимство в точките в момента, тъй като според мен като отбор сме най-добри и трябва да запазим това ниво“, каза финал Дяков.

  Сподели
420