Дерменджиев: Говорил съм с Нуно Рейш и Живко Миланов за техните реакции


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Говорил съм с Нуно Рейш и Живко Миланов за техните реакции

"Не мисля, че разликата между нас и Лудогорец е толкова голяма. Но има разлика. Мисля, че се получи един момент, в който играчите прекалено много искаха да бият, за да скъсят дистанцията. Не стана. Те не показаха максимума си заради психологическия натиск, който имаше върху тях. Винаги, когато си по-спокоен виждаш, какво е направено и как е бил мачът. Ние направихме много грешки. С това помогнахме и на Лудогорец. Вече е в миналото, мислим за следващия мач. Всички мачове са непредсказуеми. Имаме план как да играем срещу по-затворени тимове. Но и самият тим на Верея е непредсказуем. Ние сме готови за този мач. Най-вероятно ще има промени за Верея. Има готов човек, който да замести Тиам“, заяви треньорът на Левски Георги Дерменджиев пред медиите.

Треньорът сподели мнение за новото попълнение на "сините" Седрик Унтонджи: "Принципно имах възможността макар и на видео да го гледам. Мисля, че има данни да играе в Левски. Физически е готов, тестван е, но е нужна макар и кратка адаптация. Еркебулан Сейдахмет? Той ще бъде в групата, но ще видим дали е готов за този мач".

"Нека не коментираме слухове. Пред всички говорихме с Нуно Рейш. Ако реакцията му беше заради смяната, щеше му отиде и заплата, и всичко. Той самият каза, че е реагирал така, защото е играл слабо. С Живко също говорих за неговите изказвания. Не може така да се изказва един играч. Няма как един играч да иска да изглежда така добре в нечии очи. Ние искаме да изградим отбор с време. Колко време ще ми дадат, това е различно. Но аз с тях (бел. ред. - футболистите) говоря като равен с равен и искам те да имат конкретно поведение за изграждането на клуба. Отборът трябва да с стикова. Те трябва да мислят само за играта, защото всичко е спокойно. Не след един мач да си излезем и да си говорим, а на другия мач да сме на другия полюс. Поемам целия ангажимент върху себе си. Знам защо говорим толкова за този мач. Има реалности обаче, с които трябва да се съобразим“, сподели още Дерменджиев.

  Сподели
409