Чудо от Анортозис на Меаца е немислимо


.

Чудо от Анортозис на Меаца е немислимо

Интер посреща Анортозис в мач от Група В на Шампионската лига. “Нерадзурите” са лидер в класирането редом с кипърската сензация. Двата тима имат по 4 точки. Сметките на Жозе Моуриньо се пообъркаха заради равенството с Вердер. Не може да се отрече обаче, че Интер беше по-силният тим в този мач.

В Италия нещата за шампионите вървят що годе по мед и масло. Само загубата от Милан хвърля сянка на царуването на Специалния. В пследният кръг обаче неговите момчета постигнаха страховит успех над Рома – 4:0 на Олимпико.

Анортозис прави чудеса в Шампионската лига. В Кипър пък тимът няма никакви проблеми 13 точки от5 кръга.  Така надменния Моуриньо трябва да внимава, за да не си изпати от Пепеляшката в турнира. Той е начало на италианците именно, за да вземе трофея, който тифозите чакат повече от 40 години.

Фиго, Максуел, Хименес, Виера – това са отсъстващите. Те всички са контузени, но Интер започна да свиква и без тях. Връщат се Матераци и Адриано, които не играха с Рома. Моуриньо ще даде шанс на ветерана на вратата Толдо да покаже, че не е забравил славните си дни. Целта е да се даде почивка на Сезар.

Анортозис е без Йоанис Скопелетис, Стефанос Воскаридес и Йоргос Теодоту, които са контузени.

След като видяхме какво се случи с Рома трудно може да си представим, че Анортозис ще си тръгне с точка от “Джузепе Меаца”. Логичното ще се случи и Интер ще спечели, стига да не подцени ситуацията. От Интер се кълнат, че приемат сериозно съперника си. Ако е така победата ще е с поне 2 гола разлика.

Вероятни състави:

Интер: Толдо, Майкон, Кордоба, Матераци, Киву, Санети, камбиасо, Станкович, Ибрахимович, Адриано, Мансини

Анортозис: Бегаж, Катцавакис, Делас, Лейвакабеси, Константину, Добрасинович, Лабан, Коща, Савио, Николау, Осисн

Последни 5 мача:

Интер: ППРЗП
Анортозис: РПППР
 
Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
66