Любо Пенев за трансфера на Бербатов: Темата е приключена, аз няма какво повече да кажа


FUTBOL-TV

Любо Пенев за трансфера на Бербатов: Темата е приключена, аз няма какво повече да кажа

"Първо честит празник на дамите. Отборът ни се намира в добро настроение. Винаги има проблеми с контузени или наказани футболисти, но имам достатъчно играчи. След малко пътуваме. Бодуров завърши днешната тренировка и ще е в групата. Ще има още прегледи, но като цяло не би трябвало да има проблеми. Жеферсон не е готов. Ще започне да работи с отбора скоро", заяви треньорът на ЦСКА Любослав Пенев на днешната си пресконференция. 

"Темата с Бербатов е приключена. Коментирахме я два-три пъти. Аз не знам какво повече да кажа", каза още Пенев.

"Много добре познавам съперника. Загубихме в контрола преди месец, но утре ще е различно. Тогава бях тъкмо застанал начело на отбора. Работя много добре с всички момчета. Има диалог, говорим каквото е необходимо".

"Ако трябва да се върнем на мача с Левски - аз съм си направил необходимите заключения. Изиграхме един добър мач, при това 50 минути с човек по-малко. Те нямаха една ситуация. Вкараха чрез наша грешка. Ние се фокусираме върху всички отсъждания на съдията, но не искам да се връщам към това. Винаги съм апелирал реферите да свирят това, което виждат. Те трябва да са безпристрастни с коректни отсъждания. Не, не мога да говоря от името на другите отбори", добави треньорът на "червените".

"Как ще играем - това ще го видим утре. Не мога да разкрия детайли. Готвим се цяла седмица за този мач. Анализирахме, следим всеки един отбор. Искам отборът да играе по различен начин - според ситуацията, която изисква. Никой е застахован от голове, въпросът е да се вземат мерки. Доволен съм, момчетата разбират всички, което им казвам и се справят. В последния мач имаше отпускане, но това си имаше обяснение - резултатът бе сериозен в наша полза", завърши Пенев.

  Сподели
520