Добри новини за Любо Пенев за мача срещу Етър


FUTBOL-TV

Добри новини за Любо Пенев за мача срещу Етър

Отлични новини се очертават пред наставника на ЦСКА Любослав Пенев за предстоящото гостуване на Етър. Част от важните играчи на тима ще са на разположение за визитата в старата столица тази събота. След контузии на линия отново ще са Николай Бодуров и Евандро. Те двамата от днес стартират пълноценни тренировки и, ако всичко е наред - двамата ще са сред титулярите. След наказания пък се завръщат Едвин Джеси и Божидар Чорбаджийски. Те също ще стартират от първата минута срещу "болярите".

Това означава, че направилите добър мач срещу Септември преди седмица - Валентин Антов и Нуно Томаш ще останат резерви. За последния това бе дебют, при това само два дни, след като подписа с тима. С неговото внедряване в състава обаче няма да се бърза. Антов пък ще продължи да бъде опция пред Пенев, но на него ще се разчита предимно в центъра на терена.

Иначе Жоржиньо вероятно ще остане на пейката. Той вкара попадение срещу Септември, но като цяло не прави особено добро впечатление с изявите си на терена.

Извън сметките за Етър остава Жеферсон, който ще е на линия след около две седмици. Малки шансове да попадне в групата има Ангел Лясков, който имаше проблеми с окото.

  Сподели
412