Дерменджиев: Познавам отлично Лудогорец, ще се възползваме от слабостите им


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Познавам отлично Лудогорец, ще се възползваме от слабостите им

"В повечето от моментите бях доволен. Не започнахме мотивирано, както очаквах. Допуснахме няколко пробива, които застрашиха нашата съдия. Не коментирам съдиите. Г-н Стефанов е собственик на Славия, а аз съм треньор. Мен ме интересува спортно-техническата част. Аз имам големи уважения към него", заяви треньорът на Левски Георги Дерменджиев след победата над Славия. Наставникът коментира пред журналистите и предстоящото дерби срещу бившия му тим - Лудогорец:

"Точките не ги броя. От мач на мач имаме известно подобрение. За неделя ще бъдем добре подготвени и искам да стане един добър мач. Няма да е по-особен мач. Аз съм професионалист. В момента съм треньор на Левски и искам тези успехи, които се постигнаха с Лудогорец да се постигнат и сега с новия ми отбор. Ще се опитаме да се възползваме от слабостите им. Аз познавам добре отбора им."

"Ние вървим крачка по крачка. Не се главозамайваме от това, че сме били ЦСКА, нито, че днес бихме Славия. Искам отборът да се подобрява и накрая на май ще видим в каква позиция ще бъде Левски. Надявам се, че след 5-6 дни Живко Миланов и Валери Божинов ще са готови. За общото събрание не мога да говоря. Други хора го движат този въпрос", завърши Дерменджиев.

  Сподели
429