Бистришките тигри препънаха амбициите на Етър за топ 6 (видео)


FUTBOL-TV

Бистришките тигри препънаха амбициите на Етър за топ 6 (видео)

Етър завърши 1:1 като гост на Витоша Бистрица в среща от кръга на Първа лига. В началото етърци водеха играта, а домакините действаха компактно и организирано в отбрана и не им даваха почти никакви свободни пространства. В 24-ата минута при центриране отдясно Христо Иванов изпусна топката и после се хвърли да я доулови. Георги Купенов протегна крак под плонжа му и я чукна, но после се хвърли върху гърба на вратаря и падна. Реферът отсъди дузпа, която Християн Кочилов превърна в гол – 1:0.

Етърци не можаха да реагират до почивката, с изключение на един удар на Аласана Мане в 31-ата минута, който принуди вратаря Василев да избива в корнер. За домакините пък Лазаров стреля в ръцете на Иванов, а Стефан Христов също отправи слаб удар, уловен от вратаря.

На почивката Красимир Балъков направи две смени, като вместо Младенов и Батрович пусна Милчо Ангелов и Иван Стоянов. Етърци потърсиха обрат, но Витоша игра на контри и не се отказа да атакува. В 50-ата минута Стефан Христов излезе сам срещу вратаря, но би до гредата. Милев пък опасно прехвърли Христо Иванов, но топката мина до вратата. За Етър далечен удар на Сърмов в 60-ата минута излезе в аут. Натискът на "болярите" все пак даде резултат в 66-ата минута, когато Георги Сърмов чудесно намери надясно Иван Стоянов, той центрира пред вратата, където Флорент Боджадж мушна топката в мрежата – 1:1.

До края мачът беше двуостър, като етърци търсеха втори гол, но пък домакините в 74-ата минута имаха сериозен шанс, след като топката срещна гредата и Венци Василев изби от голлинията.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
427