ЦСКА разпиля Септември на пет


FUTBOL-TV

ЦСКА разпиля Септември на пет

ЦСКА записа разгромен успех с 5:1 над гостуващия Септември София в среща от кръга на Първа лига. Въпреки многото проблеми с контузени и наказани играчи, тимът на Любослав Пенев се справи без проблеми с днешния си съперник.

"Червените" получиха право да изпълнят дузпа още в 10-ата секунда. Малинов нахлу в наказателното поле и бе съборен от доскорошния играч на ЦСКА Александър Дюлгеров и реферът отсъди 11-метров наказателен удар. Зад топката застана Али Соу, който вкара след рикошет на топката в лявата греда.

В 18-ата минута ЦСКА поведе с 2:0 след поредица от груби грешки в редиците на гостите. Енрике асистира на Жоржиньо, който бе точен на празна врата. В 23-ата минута новото попълнение Нуно Томаш изведе с 60-метров пас Али Соу отляво, таранът подаде към Жоржиньо, който се откъсваше сам срещу вратаря, но Георгиев излезе добре и предотврати опасността. Топката се върна в краката на Али Соу, който с шут по земя покачи на 3:0. 

В 28-ата минута Томаш намери Енрике, крилото напредна и с удар по земя намери долния ляв ъгъл за 4:0. След почивката темпото на игра спадна, а в края двата тима си размениха по един гол. В 74-ата минута Стойчо Атанасов намери Али Соу, който оформи своя хеттрик с изстрел над излезлия да го пресрещне Георгиев. В добавеното време дошлият под наем от Левски - Илия Димитров вкара почетния гол за Септември.

  Сподели
422