Локо Пловдив представи Сашо Станков, той отсече: Не съм дошъл тук, за да ставам треньор


FUTBOL-TV

Локо Пловдив представи Сашо Станков, той отсече: Не съм дошъл тук, за да ставам треньор

"Радвам се, че се връщам в клуб, който много уважавам и много обичам.“ – това заяви Александър Станков пред представители на медиите по време на пресконференция днес, на която бе представен в качеството му на консултант по спортно-техническите въпроси в Локомотив Пловдив. Той опроверга някои разпространявани в публичнорто пространство информации:

"Не съм дошъл тук, за да ставам треньор на Локомотив. Моето бъдеще като треньор е свързано само с чужбина.“. Голям и основен приоритет в работата ни ще е ДЮШ, посочи Станков и подчерта: "За няколкото дни, откакто съм тук вече се работи в тази насока. Много приятно съм изненадан от състоянието на школата – за 5 години е претърпяла голямо развитие. Много приятно съм изненадан от организацията. Всеки един от треньорите, които работят в школата, идва подготвен за тренировка. С оскъдните условия, с които в момента разполага школата, всичко е много добре организирано като тренировъчен процес и мога да ви уверя, че хората, които работят с подрастващите, полагат максимални усилия.“

"Вярвам, че с назначаването на Сашо Станков ще има много големи промени в първия отбор и в Детско-юношеската школа на Локомотив.“ – това заяви почетният президент Христо Бонев, като използва случая да съобщи, че двата проекта – за новия стадион и за спортната база в ж.к. "Тракия“ са внесени в съответните министерства, а ръководството на клуба е получило уверение, че в рамките на 15 дни документацията ще бъде подписана, след което ще може да се пристъпи към отдаването на терените на концесия и стартирането на строителните дейности. Бонев призова локомотивската общественост да остане обединена и да продължава да подкрепя отбора, като изрази увереността си, че след трудният период ще дойдат по-добри времена.

  Сподели
401