Павел Колев: Този съдия се справи изненадващо добре като за Вечно дерби


FUTBOL-TV

Павел Колев: Този съдия се справи изненадващо добре като за Вечно дерби

"От победата съм доволен, от играта - не. Това не е лицето на Левски, не е и качеството, което трябва да виждаме във Вечното дерби. Но в крайна сметка тези мачове винаги са били важни. Ние няма да нарушим традицията и няма да коментираме съдията. Не съм гледал на повторение ситуациите, но моето мнение е, че този съдия се справи изненадващо добре, като се има предвид коментарите преди срещата. В крайна сметка не е това най-важното. Той не повлия върху мача. Левски стоеше по-добре от ЦСКА", заяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев след успеха във Вечното дерби, предаде репортер на FTV.

"Една победа няма как да сложи начало на възхода. Трябва още доста работа да се свърши. Няма нужда се заблуждаваме. Дали Левски може да постигне нещо повече от това 2-ро място е относително. Отборът може да играе повече от това, което видяхме днес", каза още Колев, който коментира и сбиването между фенове на Левски преди мача: 

"От вас разбирам това нещо. Това е част от глобалния проблем у левскарската общност. Имаме нужда от обединение и да създадем един клуб с европейско лице. Ще има комуникация, разговори с феновете. Трябва да седнем и да говорим. В момента никой не печели. Няма как да има силен клуб с лични конфликти и вражди. Това трябва да бъде загърбено. Според мен става дума за его. Големите дългове на клуба не са от феновете. Да, те имат вина за някои глоби, но аз, откакто съм в отбора, мога да кажа, че поведението на феновете е безупречно. Включително и днес. Извън стадиона не съм чувал. Говоря за това, което се случи днес на стадиона".

"Възможно е да има нови играчи, но не на всяка цена. Аз вече говорих по темата. Не бива да се бърза. Имаме дългосрочна стратегия. Ако не - ще довършим сезона с тези футболисти, които днес доказаха, че имат резерв в себе си. Победата носи самочувствие. Само с една победа обаче трудно ще стане. Трябва още много работа. Титлата не е фикс идея. Предстои плейофна фаза. Няма поставена цел пред футболистите задължително да се борят за първо място, но това е нещо ясно, когато си подписал договор с Левски. Само времето ще покаже", добави още Павел Колев. 

  Сподели
527