Павел Колев: Няма забавени заплати в Левски


FUTBOL-TV

Павел Колев: Няма забавени заплати в Левски

"Аз се надявам и спортно-технически да се успокоят нещата. Ясно е, че имаме проблеми. Що се отнася до това, за което аз отговарям, да, нещата са доста по-спокойни – няма забавяния на заплати. Футболистите са получили всичко и работим по изчистването на задълженията и преструктурирането на Левски, за да може от новия сезон да заработи една администрация в пълен капацитет, така че да подпомогне не само първия отбор, но и академията“, заяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев.

Новото силно име при "сините" говори, след като клубът почете патрона си – Васил Левски. Днес се навършват 146 години от обесването на Дякона, а по традиция "сините“ поднесоха цветя и венци на паметника на Апостола.

"Това е една колкото значима, толкова и тъжна дата в историята на България. за Левски е по-специална дата, защото отбелязваме нашия патрон. В такива моменти се сещам винаги не само за съдбата на Васил Левски, но и за това, което се е случило с неговия брат. И обикновено си препрочитам това, което е станало, защото то е показателно за начина, по който ние българите разсъждаваме. Не мисля, че много са се променили нещата. Добре е да си припомняме тези моменти, защото е хубаво да си даваме сметка както за положителните страни, така и за недостатъците и да се стараем да ги отстраняваме“, заяви Колев.

  Сподели
406