ЦСКА победи, но не впечатли срещу Ботев Враца


FUTBOL-TV

ЦСКА победи, но не впечатли срещу Ботев Враца

ЦСКА съкрати преднината до лидера Лудогорец на пет точки. "Армейците" се възползваха от грешната стъпка по-рано на своя опонент за първото място, записвайки победа с 2:1 над гостуващия Ботев Враца в мач от 22-ия кръг на Първа лига.

"Червените" изиграха слабо първо полувреме, като гостите могат да съжаляват, че не поведоха. Доста спорен момент бе в 12-ата минута, когато Емил Стоев стреля опасно, Лясков изби с ръка в наказателното поле, но реферът не отсъди дузпа за тима от Враца. 

След почивката обаче домакините се събудиха и стигнаха до два бързи гола, с които си решиха мача. Едвин Джеси (48) откри резултата, а асистенцията бе на Тиаго. Али Соу (56) пък удвои, разписвайки се с глава. ЦСКА бе близо до трети гол малко след това, но Евандро нямаше късмет да се разпише. Емил Стоев реализира за гостите след изстрел от воле в 89-ата минута.

Иначе ЦСКА даде две жертви в този мач. Треньорът на тима Любослав Пенев няма да може да разчита на Кристиян Малинов за следващия двубой, който е срещу Левски. Халфът си изкара жълт картон, който ще го извади за Вечното дерби. Под въпрос за мача ще бъде и Ангел Лясков. Окото на последния пострада, като Лясков бе откаран в болница, след като бе заменен принудително.

  Сподели
393