Дерменджиев: Аз съм доволен от момчетата, защото изтърпяха много


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Аз съм доволен от момчетата, защото изтърпяха много

"Имахме ситуации, така е, но ги пропуснахме. Футболът се играе на голове. Мисля, че сериозна вина имаме ние, самите си, за гола на Локо Пловдив. Не специално защитата, а целият отбор. Аз съм доволен от момчетата, защото изтърпяха много. Този мач, от моето идване насам, им е най-добрият. Бяха концентрирани в играта, но имаше доста голямо напрежение върху тях", заяви наставникът на Левски Георги Дерменджиев след равенството с Локо Пловдив.

"За време и срокове не искам да говоря. Искам заедно с отбора да работим и да постигнем една по-добра игра. Те тепърва свикват с един по-различен стил. Макар че резултатът не е в наша полза, имаше много моменти, в които контролирахме мача по правилен начин. Имаше, естествено, и много грешки, много неточности в позиционирането, които ще изглаждаме", добави Дерменджиев, който коментира и темата със Станислав Манолев, който е спряган за трансфер на "Герена":

"Винаги съм казвал, че когато се завърши един такъв момент, вие ще го знаете. Не коментирам дали имаме интерес. Когато дойде конкретен футболист, ще се разбере. Предварителните разговори не ги коментирам."

  Сподели
343