Левски и Локо Пловдив поделиха по точка (видео)


FUTBOL-TV

Левски и Локо Пловдив поделиха по точка (видео)

Левски и Локомотив Пловдив не успяха да излъчат победител, завършвайки наравно - 1:1 на "Виваком Арена Георги Аспарухов" в среща от кръга на Първа лига. Двата тима направиха интересен мач пред 8 000 зрители на "Герена". Гол на Валери Божинов беше отменен поради засада в 17-ата минута. В 30-ата минута Паулиньо нацели горната греда с удар от 13 метра.

"Смърфовете" нанесоха своя удар в края на първата част. Бившият играч на ЦСКА Момчил Цветанов се възползва от неубедителна намеса на Рейш, подаде на Аралица, който преодоля Михайлов за 0:1.

След почивката "сините" създадоха доста по-малко положения, но въпреки това стигнаха до попадение. Сериозно неразбирателство между Езе и Димитър Илиев, които бяха пресирани от Костов, донесе равенството на Левски в 71-ата минута. След неприятен за тях рикошет топката попадна в Мариани, който бе точен. При попадението на швейцареца обаче, останаха много сериозни съмнения за засада на Давид Яблонски. Именно чехът асистира на голмайстора Мариани, но преди това се вижда, че след рикошета в тялото на Станислав Костов, Яблонски е зад отбраната на Локомотив Пловдив.

До края на мача двата тима си размениха по едно чисто голово положение, но в крайна сметка резултатът остана непроменен.

Така Левски не се възползва от грешните стъпки на Лудогорец и ЦСКА. Все пак "сините" се доближиха малко до "червените" и вече имат 42 точки, заемайки трето място. Вторият ЦСКА е с 45, докато шампионите са лидери с 52 пункта. Локо Пловдив пък е на 9-та позиция с 26 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
398