Септември шокира Берое пред погледа на Бербатов (видео)


FUTBOL-TV

Септември шокира Берое пред погледа на Бербатов (видео)

Септември се наложи с 1:0 над гостуващия Берое в мач от ХХI кръг на ППЛ. Домакините отбелязаха единственото попадение в 25-та минута чрез Кристофър Мандианго. Той бе изведен на стрелкова позиция от Чандъров и прати топката в мрежата с диагонален удар – 1:0.

Берое владееше инициативата през целия двубой, но не успя да реализира попадение. В 71-та минута Минчев центрира от фаул, а Камбуров прати топката в мрежата след удар с глава. Страничният рефер обаче маркира спорна засада. В 72-та минута Берое остана с човек по-малко, след като Ерол Алкан получи втори жълт картон. До края до нов гол не се стигна.

Днешното поражение на тима от Стара Загора завърза сериозно интригата за Топ 6, като направи разликата между заралии и Етър само две точки. Двата тима ще се изправят един срещу друг още в следващия кръг.

Иначе Димитър Бербатов изгледа мача на Националния стадион "Васил Левски". Той обаче не изглеждаше особено впечатлен от видяното.

Нападателят се беше дегизирал с качулка и тъмни очила и гледаше да не привлича внимание към себе си. Той изгледа последните ситуации с кръстосани ръце и лицето му не издаваше емоции.

 
Името на Бербо беше спрягано с преминаване в Берое, където старши треньор е добрият му приятел Александър Томаш. Но засега не изглежда вероятно той да заиграе със зелено-белия екип до края на сезона.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
407