Пуснаха билетите за Левски - ЦСКА, такива няма да има в деня на мача


FUTBOL-TV

Пуснаха билетите за Левски - ЦСКА, такива няма да има в деня на мача

Билетите за предстоящото домакинство на Левски срещу отбора на ЦСКА от 23-ти кръг на ППЛ на 24.02. (неделя) от 13:00 часа вече са пуснати в предварителна продажба. Ето какво обявиха от организаторите на събитието:

Припомняме Ви, че поради категоризацията на срещата като "високо рискова“, билети няма да се продават в деня на мача (неделя, 24.02).Затова не забравяйте да си закупите пропуск до 23.02. включително.

Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.  

В неделя, 17.02., когато Левски приема Локомотив Пловдив, на касите на "Герена“ ще се продават пропуски и за двата мача – този срещу Локомотив и този срещу ЦСКА. От понеделник, 18.02. до събота, 23.02. билети ще се продават и във феншопа на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов“, чието работно време е от 10:00 до 19:14 часа.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

Левски е домакин на ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски“ на 24.02.2019 г. (неделя) от 13:00 часа.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "А" Ложи 6 и 7 - 30 лв. (за привърженици на Левски)

Сектор "А" – 15 лв. (привърженици на Левски) 

Сектор "Б" - 10 лв. (привърженици на Левски)

Сектор "В" - 15 лв. (привърженици на ЦСКА)

Сектор "Г" - 10 лв. (привърженици на ЦСКА) 

  Сподели
441