Славия победи Добруджа и им открадна състезател


FUTBOL-TV

Славия победи Добруджа и им открадна състезател

Славия спечели с 1:0 като домакин срещу втородивизионния Добруджа в последния си приятелски двубой по време на зимната пазуа в Първа лига. Голът на победата беше реализиран от нападателя Цветелин Чунчуков от дузпа в 18-ата минута. 11-метровият наказателен удар беше отсъден за нарушение в наказателното поле на вратаря Стефано Кунчев срещу откъсналия се зад защитата Стефан Ашковски. През второто полувреме в игра за "белите" се включиха още 11 нови футболисти. Между тях беше каращият проби сръбски защитник Душан Лалатович. Дебют за носителите на купата на България направи корейският десен бек Хоя Ким.

Доста любопитно нещо обаче се случи след края на двубоя. Холандецът Ранди Онуоха игра около час за тима от Добрич, а след последния съдийски сигнал бе привикан от треньорите на Славия. След това каращият проби в тима от Втора лига - Онуоха напусна лагера на Добруджа и от утре ще започне подготовка с "белите".

Самият наставник на Добруджа Емил Велев остана бесен от случилото се. Ето какво заяви той пред "Дарик" по темата: "Славия постъпи некоректно, като ни отне дошлия при нас холандец Ранди Онуоха. Той игра за нас вчера 60 минути и после го привикаха треньорите им го убедиха да остане при тях.  Това е абсолютно некоректно“, каза Кокала.

  Сподели
408