Томаш за Бербатов: Има шанс да заиграе в Берое


FUTBOL-TV

Томаш за Бербатов: Има шанс да заиграе в Берое

Наставникът на Берое Александър Томаш коментира успеха над Ботев Гълъбово в последната контрола преди подновяването на шампионата, както и за проведената подготовка. "Започнахме много добре, до 18-ата минута съм много доволен, след това искахме максимално бързо да реализираме попадение, което малко ни отваря, знаете ние как играем, притеснява ме това, което се случи с Леони, надявам се да се разминем", започна Томаш.

"На 17 февруари ще ви отговоря, надгадили сме спрямо миналата година зимата, има и психологически фактори. Ботев Гълъбово играха добре, и те израстват, искам да ги поздравя, няма да има отбор, с който да ни е лесно, Септември съм ги гледал, но ще е труден мач. Ако побеждаваме във всеки мач ще сме на 100 %, създаваме положения, надявам се в първенството и да отбелязваме голове. Искам футболисти, които искат да играят в Берое. Всеки един футболист, който е тук е доволен, радва се и иска да помогне на Берое", добави Томаш.

"Към много играчи на Берое има интерес, с някои се разделихме, други привлякохме. Юношите също са част от Берое. Искам футболисти, които са готови за мачовете, Мешка и Алфредо са адаптирани вече, различни са. По темата Охене ще се въздържа, и при Влади, и при Боби нещата се развиват добре. Искам да работим с по-малко бройка футболисти, но когато трябва те да помогнат и да участват на 100 % да го направят може да имаме един добър състав. Ще бъде интересно първенство. Аз го виждам Берое там, където искам да бъде", каза още той и коментира слуховете, че Бербатов ще подпише с отбора: 

"Винаги има шанс за всичко, но дали е реално това да се случи", доваби наставникът на Берое.

279