Дерменджиев: Разбира се, че ситуацията се отразява върху играчите, но ще сме готови за ЦСКА


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Разбира се, че ситуацията се отразява върху играчите, но ще сме готови за ЦСКА

"Разговарям с играчите. Те са разбрани момчета, имахме индивидуални разговори. Те разбраха за какво става дума. Новините около клуба се отразяват върху психиката, естествено. Аз съм разговарял с Павел Колев. Доволен съм от последния мач. Разбират, че шампионатът "чука на вратата“ и трябва да са готови“, заяви треньорът на Левски Георги Дерменджиев на Летище София при прибирането на отбора от лагера в Кипър.

"Аз съм дошъл в Левски, за да работя и евентуално ако може да върнем Левски като име и отбор. Така че, моята работа е спортно-техническа и правя всичко играчите да са добре и да тренират добре, и в мачовете да играят каквото искам. Още е рано. От изиграните мачове има два мача – със Судува едно загатване и Чукарички доближаваме се, но не сме това ниво“, продължи треньорът.

"Аз трябва да бъда силен. Това казах на последния разбор на играчите ми, че са мъже, истински мъже. Аз също съм имал трудни мигове и като футболист, и като треньор, и съм сигурен, че те ще издържат. Продължава да се говори, ще разберете кои още ще са нови. Всички ще разберете, когато окончателно се договорим. На този етап едва ли ще има още напуснали. Подготовката е сложен процес, надявам се, че отборът ще е в добро състояние за началото. Още в самото начало казах, че няма да се оправдавам. Мисля, че отборът ще е готов за ЦСКА“, завърши Дерменджиев.

  Сподели
401