Любо Пенев: От вчера съм тук, всичко ще стане постепенно


FUTBOL-TV

Любо Пенев: От вчера съм тук, всичко ще стане постепенно

"Радвам се, че феновете не ме забравят и имат лично отношение. Всичко е наред. Надявам се стадионът да е пълен на всички мачове, които предстоят. Аз уважавам всички специалисти, които са водили ЦСКА. Няма да критикувам тази подготовка и тази методика на работа. Всички имаме различни виждания. За мен и помощниците ни мога да кажа само, че ни чака много работа! Огромно количество работа! От тази работа резултатът ще се подава малко по малко. В отборът има играчи с качества. Аз като треньор трябва да извлека максимума от тези качества", заяви новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев.

"Никой от футболистите ни не го е страх от тази работа, която има да се върши. В момента резултатът е без значение. Радвам се за тази контрола. Аз поздравих Краси Балъков за тяхната победа. Това ми е първи мач и единствен като подготовка преди започване на първенството. Играчите са били доста време в чужбина. Зададох на момчетата 3-4 нови неща. Започваме да изграждаме стил, който да отговаря на нивото на отбора", добави още Пенев.

"Винаги е добре да има попълнения. Така ще има по-голяма конкуренция. Когато един футболист знае, че на неговия пост няма конкуренция, тогава се получава едно отпускане. Аз не съм се променял. Подобрявам се, гледам да не съм на минус. Но не съм се променял. Манолев? Във футбола е така. Винаги идва време, когато времето на някой футболист, треньор или помощник е приключило в даден отбор. В този момент така е преценено. Дали ще има други - не мога да ви кажа. Ще има още преотстъпени. От вчера съм тук и тепърва ще видим", добави още новият наставник на "армейците".

  Сподели
403