Цървена звезда удари Лудогорец в контрола


FUTBOL-TV

Цървена звезда удари Лудогорец в контрола

Лудогорец загуби от Цървена звезда с 1:3 в контролен мач, игран в турския курорт Белек. Това бе последна проверка на шампионите по време на зимния лагер, като тимът се прибира в България в неделя след обяд. Така активът на разградчани в Турция е две победи и четири загуби. Това бе и първи неуспех за Лудогорец в мачовете със Звезда. В предните три срещи седемкратния първенец на България записа две победи и един равен срещу носителя на КЕШ от 1991 г.

В съботния мач, който се игра на стадиона в хотел "Регнум" Цървена звезда поведе с 2:0 през първото полувреме. Бен откри в 33-ата минута, а Боаки удвои две минути преди почивката. И при двете попадения обаче имаше фаулове срещу играчи на Лудогорец, неотсъдени от турския рефер на двубоя.

Шампионите върнаха едно попадение чрез Вандерсон в 54-ата минута, но "звездашите" стигнаха до 1:3 в 72-ата минута, когато влезлият като резерва Павков отбеляза.

В края на двубоя Лудогорец имаше шанс да намали, но Рафаел Форстър стреля в стената от удобен фаул на линията на наказателното поле.

Лудогорец: Пламен Илиев, Сисиньо, Козмин Моци, Драгош Григоре (46 - Рафаел Форстър), Антон Недялков, Светослав Дяков (58 - Серкан Юсеин), Яцек Горалски (64 - Абел Анисе), Вандерсон (84 - Давид Рибейро), Марселиньо, Адриан Попа (64 - Джоди Лукоки), Клаудио Кешерю (87 - Жоао Пауло)

  Сподели
373