Слух: Бербатов става треньор в Берое?


FUTBOL-TV

Слух: Бербатов става треньор в Берое?

Димитър Бербатов се завръща в родния шампионат. Той ще облече екипа на Берое, но с по-специален статут, пише "Труд". Очаква се бившият таран на Манчестър Юнайтед да бъде назначен за помощник-треньор на Александър Томаш. Бербатов обаче ще е и картотекиран за срещите на тима за пролетния полусезон в Първа лига. Поне такъв слух има в Стара Загора.
 
38-годишният футболист, който за последно игра в индийския Керала Бластърс до края на миналия февруари, проведе цялата подготовка с Берое в турския курорт Белек. 
 
"Бербатов се готви с нас и изцяло ще бъде негово решение дали ще играе за тима. Надежда всеки има. Всеки един отбор би го искал. Ние като клуб сме направили всичко възможно. Решението ще бъде изцяло негово", каза Томаш.
 
Въпреки че Бербатов не е играл футбол на високо ниво от точно 11 месеца, той не е забравен от световните медии. Нападателят беше нареден от италиански специализирани футболни сайтове сред най-добрите свободни агенти на пазара в момента.
 
Причината за обособяване на такава подредба е, че зимният трансферен прозорец в огромна част от водещите европейски първенства затвори и вече тимовете могат да се подсилват само с играчи без договори.

  Сподели
374