Отпадна едно от делата за несъстоятелност на Левски


FUTBOL-TV

Отпадна едно от делата за несъстоятелност на Левски

Един проблем по-малко пред Левски! Първата молба за обявяването на клуба в несъстоятелност е отпаднала, показва справка в сайта на Софийския градски съд. Става въпрос за подадения от фирмата "Титан 77" иск. 

Дружеството претендираше за неизплатена сума по осигуряването на чартъра на "сините" за зимния им лагер в Малта миналата година. На свое разпоредително заседание от 10 януари Софийският градски съд е решил, че молбата е нередовна. 

 
"Връща молбата с пр.осн.чл.625 от ТЗ, предявена от “Титан 77" ООД срещу ПФК “ЛЕВСКИ" АД, като нередовна. Разпореждането може да се обжалва в едноседмичен срок от уведомяването пред Софийския апелативен съд", пише в решението на съда.

Според вестник "24 часа", до 17 януари не е постъпило обжалване на това решение, което означава, че делото ще бъде прекратено. Срещу Левски има подадена още една жалба за обявяване в несъстоятелност, която е от фирмата на футболния агент Николай Жейнов. 

Импресариото обаче вече обяви, че има разбирателство с новия изпълнителен директор Павел Колев и се очаква и този иск да не тежи скоро върху бъдещето на "сините". Мениджърът претендира за шестцифрена сума. 

  Сподели
434