Феновете на Левски със смесени чувства след трансфера на Обертан


FUTBOL-TV

Феновете на Левски със смесени чувства след трансфера на Обертан

Звездата на Левски Габриел Обертан се сбогува със своите съотборници и щаба на тима. 29-годишният футболист късно сноши беше спазарен за турския Ерзурумспор, като тази сутрин рано замина за Турция. По последна информация "сините" ще вземат добра сума за трансфера.

Доста любопитно обаче е мнението на феновете на Левски. В социалните мрежа, привържениците в момента са доста активни, като преобладават две мнения. Първото логично е негативно, като според част от феновете, Обертан е бил играчът, който бута отбора в последно време.

Другата позиция е, че бившият футболист на Манчестър Юнайтед е взимал доста голяма заплата, като за българските стандарти и може би трансферът му не е чак толкова зле за отбора.

Предлагаме част от мненията на феновете, без редакторска намеса:

НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА, КОЯТО КЛУБЪТ Е ПРАВИЛ... Това безумие надминава дори и продажбата на Дембеле. Такъв футболист в Левски повече няма да дойде! Помнете ми думата! Успех Габи! Явно Левски не е място за истински професионалисти като теб...

Ей затва Лудогорец ще са шампиони още 8 години. Един читав футболист имат и двата отбора и бързат още с първата оферта да продават. Е няма как да стане.

И да се ядосваме и да не се ядосваме това е положението в България футбол няма да има поне още 20г. Само Левски!!!

Продали са го продали са го.Важното е да вземат хубави пари и качествен заместник.Това е съвсем нормално във футбола.Ние сме Левски !!!!

  Сподели
440