Дерменджиев: В Левски за един сезон се смениха 3-ма треньори - това влияе на играчите! (видео)


FUTBOL-TV

Дерменджиев: В Левски за един сезон се смениха 3-ма треньори - това влияе на играчите! (видео)

Георги Дерменджиев даде първото си интервю пред клубната телевизия. Специалистът говори пред клубната медия, след като проведе първата си тренировка със "сините“. 

"Проведохме първа тренировка. Всичко е в движение, но на този етап момчетата са на добро ниво. Имаме запланувани разговори с всеки един футболист по отделно. Това се прави, за да няма сътресения и аз крачка по крачка да се запознавам с тях, какви характери имат и от какво се нуждаят. Запознат съм отбора, тъй като съм гледал мачовете", заяви дерменджиев, който сподели и впечатленията си от разговора със Славиша Стоянович.

"Живеем в 21 век и сме цивилизовани хора. Снощи проведохме среща със Славиша Стоянович. Нормално е да случват такива неща. Това демонстрира високо интелектуално ниво. Интересуваха ме някои неща, които с неговия екип са работили, защото това е важно. Те споделиха какво са свършили. Още веднъж им благодаря, че се отзоваха на въпросите ми. Имам определена футболна философия и винаги съм се придържал към нея. Моят стил се изгражда на базата на контрола върху топката, но това зависи и от индивидуалността на футболистите. Искам да подчертая, че в отбора за половин сезон се сменят трима треньори. Това се отразява и на играчите, тъй като всеки един специалист има различни изисквания. Аз се старая да няма такива резки завои и постепенно да постигнем това, което искам“, допълни новият треньор на Левски.

"Феновете с право чакат нещо по-добро. Това е много темпераментна публика и аз подхождам с респект към тях. Те обаче трябва да знаят, че когато започва един проект, а аз се надявам, че той ще бъде изключително добър, е необходимо и време. Феновете са разумни хора и го знаят това. Аз ще работя върху това, че отборът да играе добър футбол, да радва публиката и да има победи. Това не се постига с магическа пръчка. Знаете колко време отнема на всички отбори да се изградят и да бъдат една константа, а не за 2-3-4 месеца да се направи нещо и след това този отбор пак да се загуби. Надявам се отборът да просперира и да възвърне позициите си“, завърши Георги Дерменджиев.

  Сподели
392