Дерменджиев: Няма да се опрaвдавам, че не съм на средата на подготовката


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Няма да се опрaвдавам, че не съм на средата на подготовката

"Искам първо да почетем паметта на Иван Вуцов. Левскар и като треньор и играч е постигнал много. Принципно не се боя от такава отговорна работа в клуб като Левски дори съм доволен, че ще може да се работи. Аз винаги съм бил под напрежение така че това мен не ме безпокои“, заяви новият треньор на Левски Георги Дерменджиев.

"Познавам селекцията, но става дума за друго, Когато ида в Кипър и разговарям с момчетата е друго - да усетя характера да видя постигнато ли е максимума с него в игра. Трябва да бъда сред играчите, за да видя как ще работим. До момента така са работили като селекция и мен не ме притеснявам, че има чужденци. Аз съм работил така и не се притеснявам. Ако треньорът няма участие в селекцията и не си избира играчите… Селекцията ще е насочена към такива играчи, които да удовлетворят моите искания“, сподели още бившият наставник на Лудогорец.

"Приемам нещата такива, каквито са. Аз няма да се опрвдавам, че не съм на средата на подготовката, че не съм правил селекцията, ще се опитам с тези налични играчи с щаба ми да подобрим нещата. Времето ще покаже“, добави още наставникът на "сините".

  Сподели
354