Стоянович: Не знам каква е договорката с новите и не съм се чувал с Павел Колев


FUTBOL-TV

Стоянович: Не знам каква е договорката с новите и не съм се чувал с Павел Колев

"Като цяло съм доволен от представянето днес. Имахме някои добри моменти, но имаше и лоши такива. Мачът не беше лек, напротив, беше много твърд и агресивен. Не знаехме как да отговорим на агресивната игра на руския тим. Но това е футболът. Имахме много положения да спечелим мача, но и съперникът имаше своите ситуации да ни победи. Последните 10 дни се трудихме много и беше добре дошло да изиграем мач. Така че съм сравнително доволен", заяви треньорът на Левски Славиша Стоянович след мача срещу руския Уфа.

"Трудно е да говоря за играчите на проби, те изиграха само по 45 минути. Играха това, което могат и което сме тренирали. Н'Кололо дойде малко неподготвен, не е напълно готов и това се вижда. Има някои добри моменти в играта си. Йодегаард изигра много професионално 45-те минути, които беше на терена. Ще видим какво ще стане с тях, Мисля, че Йодегаард ще остане още един мач, докато за Н'Кололо не знам как точно стои договорката. Мисля, че още седем дни ще останат с нас и след това ще преценим", заяви Стоянович. 

"Не съм се чул с Павел Колев. Аз съм доволен, че той е в клуба, професионалист от такъв калибър. Той е човек, който със сигурност може да помогне. Имахме преди няколко контакта с него, говорили сме с него за вижданията си за футбола. Щастлив съм, че дойде в клуба, чакам да се чуем и да направим план как да вървим напред", завърши треньорът на Левски. 

  Сподели
417