Зенит ще се върне в играта с победа над БАТЕ


.

Зенит ще се върне в играта с победа над БАТЕ

Руският шампион Зенит изненадващо е последен в Група Н на Шампионската лига. Причината са двете загуби от Ювентус и Реал (М). Сега обаче за тима Дик Адвокаат се появява идеалната възможност да се върне в игарта, ако разбира се постигне две победи над БАТЕ.  Първата от тях трябва да дойде на стадион “Петрвоски” в Петербург.

Зенит игра добре и с Ювентус и с Реал. Но явно липсата на опит в Шампионската лига си каза думата. В Русия шампионите записаха гръмка победа с 8:1 над Луч-Енергия, но после се издъниха (2:2) при гостуването си на Спартак Налчик. 

БАТЕ записа златни страници в своята история, влизайки в Шампионската лига след епични битки с Андерлехт и Левски. След това последва поредният невероятен успех 2:2 с Ювентус. В Беларус БАТЕ е лидер с 4 точки преднина.

Дик Адвокаат няма да може да разчита на трайно контузеният Никола Ломберт. Игор Денисов бе наказан за последния мач във Висшата лига, но сега ще играе.

За БАТЕ ще липсва Александър Ермакович. Треньорът Хончаренко се скара с Максим Зхавнерчик и вероятно няма да го пусне в игра.

Зенит е от съвсем друга класа, а късметът на беларусите трябва да свърши все някога и да се разкрие реалната им класа.

Вероятни състави:

Зенит: Малафеев, Анийков, Кризанач, Пюгренеер, Ширл, Тимощук, Денисов, Зирянов, Дани, Погребняк, Аршавин

БАТЕ: Веремко, Казантцев, Ржевски, Сосновски, Юревич, Володко, Сиваков, Нехайчик, Криветс, Стасевич, Мирчев

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат: 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
60