Фенове на Левски: Не искаме Бандаловски в нашия отбор! Не си играйте с нас!


FUTBOL-TV

Фенове на Левски: Не искаме Бандаловски в нашия отбор! Не си играйте с нас!

В една от големите фенски страници в социалните мрежи на Левски - Сектор Б Ултрас, привържениците обявиха, че до тях е стигнала информация за евентуален трансфер на Иван Бандаловски на "Герена". Ето какво написаха ултрасите:

"Дочуваме неколкократно слухове, че се готви определен трансфер, на едно определено гнусно прасе на Герена. Вече знаете как свършват подобни авантюри, нали... Не си играйте с нас!!!". В коментарите на публикацията се разбира, че става дума за Иван Бандаловски.

Както е известно Бандаловски е юноша на Левски, но направи кариера в ЦСКА, като той дори беше капитан на отбора. След това Бандата игра и в друг армейски тим - Партизан Белград. Националът е в отлични отношения с феновете на ЦСКА, като на няколко пъти е рекламирал техни тениски във фен магазина на "Армията".

По наша информация, обаче подобен трансфер едва ли ще се случи. Ръководството на Берое, където играе Бандаловски, не е готово да се раздели с един от най-добрите си играчи. Освен това, самият футболист едва ли има намерение да играе при "сините". Това би станало, единствено, ако от Левски си върнат Валери Божинов, който в момента е свободен агент. Божинов и Бандаловски са най-добри приятели, като двамата не веднъж са казвали, че биха искали пак да играят заедно в един отбор,  както се случи преди години в Партизан.

Иначе не е изключено друг футболист на Берое - Мартин Райнов да акостира на "Герена" за първата тренировка на тима.

  Сподели
426