Търсят отбор на Ривалдиньо


FUTBOL-TV

Търсят отбор на Ривалдиньо

Левски ще се опита да се раздели с Ривалдиньо по време на зимния трансферен пазар. От "Герена" са склонни да пуснат бразилския нападател и под наем в друг клуб, ако не успеят да договорят добри условия за прекратяване на договора по взаимно съгласие, информира "Фокус". Синът на бразилската легенда Ривалдо така и не се адаптира към тима. Той пристигна при сините преди година, след като скъса контракта си с румънския Динамо Букурещ. Централният нападател обаче не оправдава привличането си.

През пролетта на 2018 година той бе на терена в в шампионатни двубоя, като в тях отбеляза 1 гол - от дузпа при 3:2 над Ботев Пловдив на "Герена". През есенния дял на настоящето първенство той така и не започна като титуляр в елита. Ривалдиньо взе участие едва в 4 срещи, като не престоя на терена и 30 минути, не отбеляза и гол. Той игра и в два мача за Купата на България, като пак не порази противниковата мрежа.

На "Герена" не са доволни и от свършеното през есента и от други двама централни нападатели - Серджиу Буш и Луан Виана. Първият вкара веднъж в 11 мача за първенство, а вторият се появи на терена един-единствен път - като резерва срещу Лудогорец (0:1). Все пак се очаква Виана да получи шанс през пролетта да се докаже.

  Сподели
350